The first SI2 Fund impact report is out!

Out now... SI2 Fund impact report 2019(1)

De drang om de samenleving ten goede te veranderen staat centraal in SI2 Fund. Sinds de start in 2012 brengen zij hun A-game in om ondernemingen te ondersteunen die oplossingen bieden voor de maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. In dit rapport geven ze – voor het eerst – een kijkje achter de schermen van hun impacttraject, de resultaten en hun manier van werken.

“We zijn overtuigd van de kracht van impactmeting en -management om impact en business te versterken. Met dit impactrapport delen we met trots ons werk en onze passie. Het is een warm dankwoord aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze missie, en een uitnodiging om te blijven streven naar positieve verandering” (Pieter Oostlander, manager SI2 Fund).

Ontdek waar SI2 Fund voor staat en hoe zij een echt verschil maken, met en buiten hun portefeuille. Ontdek hun portefeuillebedrijven, de maatschappelijke waarde die ze creƫren en hoe ze samenwerken om deze in kaart te brengen en te verbeteren.

Hier is de link naar het rapport: https://indd.adobe.com/view/0869c0dc-3ff6-42d7-b27e-ef0eac665808

SI2 Fund is een van de oprichters van Solifin. Het is een investeringsfonds van 17 miljoen euro dat de participatie in bedrijven met een vroeg groei-impact van 250K tot 1500K neemt. Ze zijn ook pioniers op het gebied van impact investing in Belgiƫ. Ze hebben besloten om de impact van hun portefeuille te evalueren met de Social Return on Investment-methodologie die werd ontwikkeld door Social Value International.